Groningen – Emingaheerd

Kinderdagverblijf Hamertje-tik en Buitenschoolse opvang De Mokerslag zijn gevestigd in drie aangrenzende panden in winkelcentrum – Oost in Beijum, gelegen op een kleine afstand van alle scholen die de wijk rijk is. Zowel Hamertje-tik als De Mokerslag zijn met zorg ingericht, met warme kleuren en zo huiselijk mogelijk. Een plek waar ieder kind zich snel thuis voelt en door gezellige hoeken en uitdagend speelgoed gestimuleerd wordt tot spel en ontwikkeling. Hamertje-tik heeft een veilige, ruime buitenspeelplaats en de beschikking over 2 grote bolderkarren en een Stint, waarmee allerlei uitstapjes worden gedaan door de wijk, het winkelcentrum, etc.

Neem eerst eens de virtuele tour door deze locatie.

Deze locatie heeft:

  • 2 jongste KDV (kinderdagopvang) groepen van 0 – 2 jr. (verticale groepen)
  • 2 oudste KDV Peutergroepen van 2 – 4 jr. (horizontale groepen)
  • 1 BSO (Buitenschoolse opvang) groep van 4- 12 jr.

De maximale groepsgrootte voor KDV is 14 kinderen. Er staan 2 gediplomeerde leidsters op de oudste groepen en 3 of 4 gediplomeerde leidsters op de jongste groepen.

De maximale groepsgrootte voor BSO is 20 kinderen; er staan 2 groepsleidsters op de groep.

Buitenschoolse opvang De Mokerslag gaat er veel op uit met onze Stint. Bijvoorbeeld naar de speelpleinen van omliggende scholen en de grote verscheidenheid aan uitdagende speelplekken in de wijk, zoals de geitenboerderij, de Kardingeberg, sporthallen, etc.

Neem nu alsnog de virtuele tour door deze locatie.


LOCATIE ATENSHEERD

Gevestigd in een prachtige pyramide en voorzien van veel binnen en buitenruimte.
virtuele tour locatie Atensheerd
Lees alles over locatie Atensheerd