Aanmelden

Wil je je kind aanmelden bij Hamertje-Tik? Dat kan via Registratieformulier. Wij verwelkomen je graag bij ons kinderdagverblijf! De Intertoys cadeau-bon ter waarde van € 50,- ontvangen je zodra de plaatsing is gestart.

Uurtarieven in 2017:
Kinderdagopvang:
Het uurtarief is afhankelijk van uw keuze voor de haal- en brengtijden:
– € 7,06 per uur bij brengen en halen tussen 07.00 en 18.30 uur
– € 7,14 per uur bij brengen en halen tussen 07.30 en 18.00 uur

Buitenschoolse opvang:
Uurtarief € 6,63 per uur
Het aantal uren dat in rekening wordt gebracht is afhankelijk van de dagen van de week waarop je kind naar de BSO komt (korte of lange middagen). Er is dan opvang vóór schooltijd (van 07.00-08.30 uur) en/of na schooltijd (tot 18.30 uur) en eventueel in de schoolvakanteis (van 07.00 tot 18.30 uur).

Aanmelden – eerste kind

Wil je voor het eerst je kind aanmelden voor opvang? Dan kan het zijn dat je nog twijfelt over bepaalde zaken. Neem gerust contact met ons op om deze vragen te bespreken. Ook bent je van harte welkom om de locatie eerst een keer zelf te komen bekijken.

We begrijpen dat alleen wanneer de opvang past bij jou en je kind, je jouw kind met een gerust hart kunt achterlaten. We bespreken graag je wensen, eisen en verwachtingen en je kunt dan zelf concluderen of Hamertje-Tik iets voor jou en jouw kind is.

Wil je je direct inschrijven en zijn jouw gegevens nog niet bij ons bekend? Vul dan het Registratieformulier in. Na aanmelding nemen we contact met je op. Je mag natuurlijk ook zelf bellen voor het maken van een afspraak: 06-40534114.

Aanmelden – volgend kind

Maakt één van je kinderen al gebruik van opvang bij ons en zijn jouw gegevens al bij ons bekend? Mail dan de gegevens van je kind en de gewenste opvangdagen naar info@hamertje-tik.nl, dan nemen we daarna contact met je op. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van je aanmelding. Wil je eerst een persoonlijk gesprek? Dat kan natuurlijk ook, neem dan contact met ons op.

Wijzigen/opzeggen

Wil je een bestaande overeenkomst wijzigen? Bijvoorbeeld voor uitbreiding of vermindering van het aantal dagen of bij aanvraag van andere opvangdagen. Of wil je een overeenkomst opzeggen? Stuur dan een e-mail met je verzoek naar info@hamertje-tik.nl

De opzegtermijn voor lopende overeenkomsten is een maand. Deze opzegtermijn is ook van toepassing bij vermindering van het aantal dagdelen.